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Product details
Ref :U831SP150 chrome pasta machine Imperia with 5 accessories
Make fresh and natural pasta and ravioli in express with this pasta machine Imperia La Fabbrica della Pasta.
Made in Italy with the craftsmanship Imperia, this machine is very robust to offer a good lifespan. The machine is guaranteed 5 years.
Spaghetti, fettuccines, tagliatelle, lasagnattes and ravioli... With Imperia, you prepare excellent pasta in a few minutes!
The pack includes:
- The machine Imperia to prepare the lowers into 6 thicknesses
- The crank and the noose
- Accessories for spaghetti, tagliatelle, fettuccines, lasagnattes
- The RavioliMaker device to prepare ravioli
- Two small wooden shovels
- Spaghetti 2mm
- Tagliatelle 2 mm
- Fettuccine 6.5 mm
- 12 mm lasagnatte
Also available to order Imperia Simplex accessories:
- Angel hair 0.8 mm
- Angel hair 1.5 mm
- Trenette 4 mm
- Pappardelle 32 mm
- Reginette Lasagnette 12 mm
- Pappardelle Reginette 44 mm
In addition, you can use a pasta dryer to dry your fresh pasta.
Expert opinion Colichef :
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Solid, simple to use and space-saving, this Imperia dough machine is great for finding the good taste of fresh pasta. It makes fine pasta and a very nice finish. The machine is scalable, you can add accessories depending on the shape of pasta you want! |
Anonymous A. published the 12/12/2020 following an order made on 01/12/2020
Un bon gros classique, ma grand mère et ma mère ne jure que par cette machine, vous pouvez acheter celle ci les yeux fermés.
Anonymous A. published the 16/06/2020 following an order made on 04/06/2020
Produit excellent
Anonymous A. published the 22/04/2020 following an order made on 13/04/2020
produit conforme et tres bon rapport qualite prix
Anonymous A. published the 08/12/2013 following an order made on 08/12/2013
Une machine très solide, parfaite pour faire des pâtes fraiches. Nous avons testé les tagliatelles. Notre petit truc pour les réussir, passer la pâte jusqu'au niveau 3 maximum. Dans la foulée, faire les tagliatelles dès que la pate est à la bonne épaisseur. Ne pas oublier de mettre le surplus de tagliatelles au frigo. Pour notre part, nous les avons laissé à température ambiante et il a fallu tout jeter. C'est du boulot mais les pâtes sont tellement bonnes. Comme c'est beaucoup de travail, ça vaut le coup d'investir dans un livre de recettes pour pouvoir les accommoder sans fausse note. Nous avons choisi le livre ""les pâtes"" de ""cuisine et vin"" avec 40 recettes simplissimes.